Refund policy

Hvis du fortryder dit køb 
Johnny Bulls International tilbyder 30 dages fuld returret for varer købt på webshoppen, medmindre andet er aftalt eller angivet i din ordre.

30 dages perioden starter den dag, ordren er leveret.

Du køber din returlabel online på webshoppen her og følger guide beskrivelsen på produktet: https://johnnybulls.com/products/gls-returlabel

Sådan returnere du
Brug ordrebekræftelsen, der er modtaget med din ordrer, og marker, hvilke produkter du ønsker at returnere - og noter årsagen til returnering på sedlen
pak dine sko omhyggeligt i den originale æske og pak dem i en æske eller pose, som vil beskytte kassen tilstrækkeligt
Læg den label, du har modtaget, på ydersiden af ​​æsken - alle oplysninger om korrekt returnering af pakken findes på etiketten. Send pakken fra det samme sted, hvor du hentede den eller et andet sted, hvor speditøren understøttes. Husk at få en kvittering på, at du har leveret pakken

Returbetingelser: 

  • Alle varer skal returneres i samme stand, som ved modtagelse og indenfor vores 30 dages returperiode.

  • Alle mærker, kasser og lign. skal være intakte - sæt IKKE label direkte på skoæske.

  • Bestiller du returlabel sammen med andre varer, vil returlabel blive sendt fysisk med i pakken, så den er klar til at blive klistret på returpakken.

Returlabelen er gyldig i 3 måneder og kan kun anvendes på én forsendelse. Derudover er denne label kun gældende indenfor Danmarks grænser.

OBS: Rabatkoder kan ikke bruges på dette produkt.

Hvis varen har tydelige brugsspor betragtes den som brugt og derved kan vi ikke returnere det fulde beløb. Du vil blive kontaktet omkring refunderingen. Det er op til Johnny Bulls International at vurdere varens tilstand.

Garanti
Der er 2 års garanti på produkter i henhold til dansk salgslovgivning. Garantien gælder for alle fejl i materiale og fremstilling.

Klager vedrørende fejl og mangler skal indberettes til Johnny Bulls International i rimelig tid efter, at varerne er modtaget. Vi betragter 30 som en rimelig tid, medmindre andet er aftalt. 

Johnny Bulls International dækker returomkostninger i rimeligt omfang.